UUTISIA

Kiinan Maanjäristys - Sinä voit auttaa

 

 

23.05.2008

Kiinassa on järähtänyt paheman kerran ja ydinalueella on nyt ongelmaa vaikka muille jakaa, sinullekin.

Tästä johtuen Bugelsson onkin aukaissut yhdessä Studio Eskon kanssa levymyyntisivun Kiinan maanjäristys uhrien hyväksi.

tarkoituksena kerätä rahaa Feeding the Nattionsille jotta voivat sitten ostella vaikka naapurin koiran sinne ruoaksi pahimpaan hätään.
Klikkaa tästä lähettämään naapurin koira menolipulla kiinaan ja äkkiä!

 

Bugelssonin Postituslista

 

 

10.08.2007

Viime päivinä Bugelsson on taas käyttänyt aikaansa miettiessään kuinka niiltä dorkilta saisi ne viimeisetkin sentit ulos niiden vähän käytetyistä lompakoista.

Tähän liittymättä on Bugala viimepäivinä aukonut parit postituslistat omien tarkoitusperiensä käyttöön. Mm. Bugelssonin Postituslistan.

Ja Bugelssonin Postituslistallehan kannattaa ehdottomasti liittyä rahahuoliensa ratkaisemiseksi. Bugelssonin Postituslista on nimittäin mm. se paikka mistä uusien levyjen, kuten tulevan Xplosion kokoelman, ennakkotilaaja tarjoukset tulevat.
Katso lista Bugalan postituslistoista

 

GOSPEL SM (2007) - Kilpailu

 

 

05.12.2006

Kun noita hyväus.. hyviä bändejä näkyy yhä olevan riis.. julkaistavaksi niin tokihan niiden löytämiseksi täytyy jokin kanava olla (muukin kuin kolmoskanava)

näin ollen taas 31.03.2007 Järjestetään Keuruulla Gospelin SM - Kisat.

Kisoista lisää, ja päivitysten myötä myöhemmin myös valitut bändit: http://www.sm-gospel.net

 

G-Powered - Odottanut Oon julkaistu!

 

 

18.11.2006

Pitkään sitä odotettiin mutta samalla kun Maatakin Näkyi http://www.maatanakyvissa.net Näkyi myös G-Poweredin (http://www.gpowered.com) levyä myyntihyllyillä.

Nyt kaikki päiväkäskyllä hakemaan oma kopionsa (Sehän toki on sivuseikka että ne rahat liikkuisivat tännepäin) Bugelsson tarttee uima-altaan!

 

GOSPEL SM (2006) - Kilpailu

 

 

21.03.2006

01.04.2006 Järjestetään Keuruulla Gospelin SM - Kisat.

Bugelssonhan ei käytä mainosarvoa hyväksensä ja lupaa voittajalle pääsyä seuraavalle SuomiGospel Xplosion kokoelmalevylle, vaan tekee sen ihan puhtaasti rakkaudestaan numeroita kohtaan. Mitä enemmän numeroita ja suurempi luku, sen parempi, erityisesti ottomaatilla kehystettynä.

Kisoista lisää, mukaanluettuna valitut bändit, kuten Bugelssonin suosikkiorjiin kuuluva G-Powered: http://www.sm-gospel.net ja http://www.Aikagospel.fi

 

GOSPEL KYKY - Kilpailu

 

 

01.12.2004

29.1.2005 Keuruulla "Uusi Elämä - Featuring Jesus" - tapahtumassa on Gospel Kyky - kilpailu.

Koska Bugelssonin ei rahanahneuksissaan sovi tällaista huomiotta jättää, niin Bugelsson on jalomielisesti luvannut, että kaikki 5 finaaliin yltävää yhtyettä pääsee mukaan Bugalan kesällä julkaistavaan kokoelmalevyyn.

Lisää bugelssonin rahankeruu suunnitelmasta: Gospel Kyky - Kilpailu

 

Bugalan sivut takaisin pystyssä

 

 

15.01.2004

Bugala se on sitkeä kuin koirat kiinassa konsanaan!

Sivut tuli takaisin että pätkähti huolimatta siitä, että ex-hosting palvelijamme ei paljoa palvellutkaan ja kynsin ja hampain yritti Bugalaa häipymästä estää.

Raha se ahneellekin kelpaa sanoo Bugalan sananlasku, mutta siitäkin huolimatta Bugalan hosting rahat menee tästä lähin paljon parempaan ja tolkuttoman paljon halvempaan Homepage-SJR hosting palveluun.

 

Kaamos Festarit, Jyväskylässä 1.11 (18:00 - 2:00)

 

 

21.10.2003

Oh-ho!
Kuopion Kristillisen kirjan ja musiikin omistaja se vasta on kerkiäväinen mies. Vastikään äskettäin se pisti putiikin pystyyn, osti jacksit pois ja nyt se järkkää Jyväskylän Lutakkoon jo Kaamos Festareita.

Artistilistakaan ei ole mistään surkeimmasta päästä vai mitä tuumaatte:
Juha Tapio
Olli Helenius
Dew
Divided Desire (Levyn julkkari keikka, bugala tietää, kun bugala tuottaa)
Random Eyes (III!!! Christian)
Päivi Niemi (+ Maanalainen levykauppa)
Arska Kekki (Festarin järkkääjä / Business Moguli)

Niin että sinne kaikki joukolla Christiania ja Divided Desirea kattomaan, 10 Eur lipun hinnalla kun ei saa vielä edes mersua. Niin ja rapidin faneille tiedoksi, että Divided Desiren takana on yksi ex-Rapidiläinen.

 

Random Eyes, 2.painos ulkona

 

 

3.9.2003

Christianin fanit ryhmässä kiljaiskaa! Painon (ei teidän mutta minun) mukaan juuri tänään on 2.painos valmis.

Nopeiten kakkospainosta saa maanalaisesta levykaupasta tilaamalla. Sinne nimittäin lähtee muutama levy suoraan painosta matkahuollon kautta. Parhaassa tapauksessa perillä jo tänä iltana, mutta viimeistään huomenna, jossei kuski kuole.

Jos ykköspainosta eli tulevaa keräilyharvinaisuutta vielä halajaa, niin viimeiset 10 - 20 levyä taitavat löytyä naxoksen myyntikojusta Maata näkyvissä festareilla ja joistain satunnaisista hyvin varustetuista kaupoista.

 

Kuopion Kristillinen kirja ja musiikki puh no

 

 

3.9.2003

Kuopion Kristillinen kirja ja musiikki / Jacksin levyjen loppuun ostajan puhelinnumero niitä varten, jotka Jacksia vielä tahtovat itselleen saada:
017 - 281 1758

Tuo numero on kohtuu viimeinen tilaisuus jacksien Liar Ep:tä saada. Lisäksi mielissänne pitäkää, tuolta saa myös muita Bugalan tuotoksia.

 

Jacks Of All Trades - Liar Ep. tyystin loppu

 

 

28.7.2003

Voi voi voi jacksien faneja! Liar Ep on nyt varastosta tyystin loppu.

Kuopiosta kilautti Bugalalle Kristillinen kirja ja musiikki pysäkin uusi omistaja ja osti kaikki loput Jacksit pois Bugalan varastosta.
Eihän niitä ennestäänkään montaa ollut, mutta nyt ei niitäkään. Samalla kyseinen firma tilasi muitakin Bugalan tuotoksia, mm. Randomin kakkos painosta.

Bugalan anturit veikkaammat notta Kyseisen kaupan avajaisia kannattanee 20.8 ja sen jälkeenkin tihrata, koska sieltä taitaapi löytyä Bugalan tuotoksia tarjouksesta ja ennenkaikkea halvalla.

 

Random eyesin ensipainos loppu

 

 

28.6.2003

Juhannus tuli ja meni, ja niin teki Random Eyesin ensipainoskin.
Reilu tuhat kappaletta niitä painatettiin, mutta minkä sille tekee kun Kristianin fanit roikkuu ovista ja ikkunoista ja huutaa levyä ja ennenkaikkea välittömästi.

Loppuuhan se mikä hyvänsä sellaisen vauhkoilun jälkeen kesken, Randomin levytkin.

Tämä hetkellinen tyhjyys tullaan kuitenkin poistamaan jo lähiaikoina (1.8???) ja koska faneja pitää kuunnella, niin laitamme kansiin lisää laulujen sanoja ja ennenkaikkea takakannesta unohtuneen Bugalan logon!

 

Fire up - Olet rakkaus julkaistu

 

 

19.6.2003

Maailmassa pitää olla Ylistystä!

Praise the Lord! Hallelujah!

Näinpä Bugalakin päätti pistää oman kortensa kekoon ja katsoi asiakseen pukkasta rockahtavampi, ettei melkein hevahtavampi, ylistys levy, jotta mummuille saataisiin vähän vastapainiketta ja häiriintynyt nuorisomme takaisin oikeaan suuntaan, kasvamaan mummuiksi seuraavaa sukupolvea ihmettelemään.

 

Rapid Deployment - Skydive 10 Eur.

 

 

1.4.2003

Joskus arvo vanhetessa nousee ja joskus laskee.
Toiset on kivoja ja anteliaita, ja toiset taas ahneita vihoviimeisen pennin/sentinkin nyhtäjiä ja panttaajia.

Jos viimeiset senttisi muodostavat 10 Euria, niin nyt olisi aika olla se kiva ja antelias ja laittaa se Rapidin päpidin levyyn.